Hlavní obsah
Článek

Unikátní půlhodinový koncert Bryana Adamse, velkolepá módní show pod taktovkou kreativního ředitele italského Vogue L´Uoma Roberta Rabensteinera, ale také inteligentní a ironicky vtipný způsob moderace Adely Banášové (43), toho všeho se dočkali hosté na jubilejním desátém ročníku charitativního večera Fashion For Kids, který pořádala Nadace Terezy Maxové dětem.

„Vždy je na začátku stres a přání, aby byl člověk důstojnou součástí toho večera. Když jsem ale zacítila energii od lidí, tak jsem si to taky užívala," reagovala Banášová na naši otázku, jak si celý večer užila.

Banášová je známá jako moderátorka, ale málokdo ví, že začínala jako modelka v soutěži Elite Model Look. Jak se cítila v zákulisí, kde se vyskytovalo několik desítek profesionálních modelů a modelek včetně třeba Evy Klímkové, která vyhrála mezinárodní finále soutěže, kterou Adéla absolvovala? „V rámci mých modelingových kvalit jsem byla tento večer zařazena adekvátně jako moderátor," smála se slovenská moderátorská hvězda.

Banášová se zúčastnila i závěrečného večírku, kde ji doprovázel její o tři roky mladší přítel Petr Modrovský. Před třemi měsíci pár zasáhla nepříjemná událost, když Adela přišla o miminko. Tato smutná událost dvojici nerozdělila, ba naopak. Jako pár působí velmi harmonicky. Adéla a Petr si prý víkend v Praze nadmíru užili. Kromě módní show nechyběli ani na předávání Českých slavíků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám