Hlavní obsah
Článek

Výhradně jen kvůli dobročinnému galavečeru Fashion For Kids přijela do Prahy z New Yorku na otočku Zuzana Stivínová. „Moc se na dnešní večer těším. Je tady spousta zajímavých lidí a tak si to užívám už teď," svěřila se nám Zuzana se svými rozjitřenými pocity ještě před začátkem programu.

Charizmatická kráska se stala součástí programu a v průběhu bombastické módní show, kterou měl pod palcem italský Vogue, se postarala o hudební vystoupení. Stivínová v části samotné přehlídky vystoupila na scéně Smetanovy síně obecního domu a zazpívala píseň v angličtině.

Herečka přiletěla ze svého nového domova z New Yorku, kde žije se svým manželem vědcem, a dětmi jen sama. Nemohla tak oslavit den Díkuvzdání, který její rodina ctí. „Obvykle chodíme na krocana. Většinou jsme zvaní k někomu z našich přátel. Je to hezký nereligiózní svátek, kdy se lidé potkávají a jsou vděční," říká Stivínová, která se těší, že si svátky s rodinou v New Yorku užije. Vánoce prý hereččina rodina vždy tráví v USA, léto prý ale i příští rok bude v Česku.

Reklama

Další články

Načítám