Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední milenka Petra Hapky (†70), studentka Kateřina Klepišová, promluvila o svém zesnulém partnerovi. Rozešli se před rokem a půl a ona nyní vztahu lituje. Z mladičké naivní lolitky se stává dospělá žena.

"Kdybych se mohla vrátit k mladé dívce, tak bych ji důrazně varovala, aby vše zůstalo v platonické rovině," řekla Kateřina. "Neuvědomovala jsem si následky. Odsuzuji sama sebe za to, co bylo," říká k sexu se skladatelem.

Hapka byl starší o neuvěřitelných 48 let. Spekulovalo se, že jí jde jen o jeho peníze. Dokonce prý během jeho pobytu v nemocnici měla chtít podepsat papíry kvůli dědictví. To si podle ní někdo ale špatně vyložil.

"Nikdy jsem si nárok na jeho dědictví nedělala. Je to absurdní. Měli jsme společného kocoura, jinak nic," upřesnila pro Blesk studentka, která se dokonce nechala během vztahu slyšet, že kdyby Hapka zemřel, vezme si prášky, zapije je whisky a odejde za ním. "Za ten výrok se stydím snad nejvíc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám