Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se po čtrnácti dnech po rychlém úprku s milencem Domenicem Martuccim (47) do Itálie opět objevila v Praze. "Ivetě se už strašně moc stýskalo po Arturovi, nemohla bez něj už déle být," řekl Super.cz Martucci. Ivetu jsme zastihli před jejím domem v Uhříněvsi. "Jedu vyzvednout Artura. Byl na obědě u babičky," prozradila našim reportérům.

Bartošové pobyt v Itálii, z které se vrátila ve čtvrtek letadlem, evidentně prospěl. Ve tváři zhubla, opálila se a také vzhledem k abstinenci, kterou snad bude dodržovat i teď, když nad ní nebdí její přítel, vypadá velmi dobře. "Jak to, že nejste ve Varech? Přijela Bartošová a všichni musí do Prahy?" smála se odpočatá Iveta.

Jediným mráčkem na obzoru se zdá být to, že si s námi povídala v den, kdy její láska slaví pětatřicáté narozeniny. Proč s ním nezůstala ještě jeden den a neoslavili spolu jeho významné výročí? "Musel jsem na Sardínii, abych prodal svůj dům. A letadlo odtud stojí čtyřikrát víc. Iveta přitom už nechtěla, abych za ni zbytečně víc utrácel. Mně to ale nevadí. Byl jsem v restauraci s přáteli, dal si láhev vína za 200 eur (v přepočtu necelých pět tisíc korun - pozn. red.) a teď si jdu odpočinout," uvedl Martucci.

Reklama

Další články

Načítám