Hlavní obsah
Článek

Už se zdálo, že Shia LaBeouf dostal rozum. Před několika týdny vysvětlil, že jako závislý na drogách a alkoholu nezvládl své chování a pochybil v úsudku, když přišel do Berlína na filmový festival s pytlíkem na hlavě nebo se popral na Broadwayi s herci a diváky během představení. Zpytovat svědomí chtěl také ve své umělecké instalaci v galerii v Los Angeles, kam za ním lidé mohli přijít a vyříkat si s ním jeho chování. Jedna žena ho prý během toho znásilnila.

Osmadvacetiletý herec v galerii seděl pět dní u stolu. „Jedna žena, která přišla s přítelem, jenž byl venku za dveřmi, když se to stalo, mě deset minut šlehala po stehnech a pak mi svlékla oblečení a znásilnila mě. Čekaly tam stovky lidí, když odešla s rozcuchanými vlasy a rozmazanou rtěnkou. Nebylo to dobré, nejen pro mě, ale ani pro toho muže,“ tvrdí hvězda filmu Nymfomanka.

„Navíc k tomu všemu na mě čekala má dívka, aby se se mnou viděla, protože to byl zrovna svátek svatého Valentýna a já jsem v té galerii žil celou dobu, pět dní jsme se neviděli, bez komunikace. Takže to dost bolelo, protože jsem si říkal, že zpráva o tom se dostane ven. Když pak přišla dovnitř, ptala se na vysvětlení, já jsem nemohl mluvit, oba jsme tam seděli s nevysvětleným traumatem v tichosti. Moc to bolelo,“ svěřil LaBeouf magazínu Dazed and Confused.

Reklama

Další články

Načítám