Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) je uznávanou herečkou, ale málokdo tušil, že také umí zpívat. Chodí na hodiny zpěvu a chystá se na muzikálovou roli. Získala jednu z hlavních rolí v muzikálu Mýdlový princ, který bude mít premiéru příští rok v březnu.

"Jsem obsazená hlavně jako herečka, ale zpívat budu, součástí role je, že se utkám s písní," řekla Super.cz s úsměvem Tereza. "Zpívám v rámci svých možností, chodím na hodiny zpěvu. Role v Mýdlovém princi vyžaduje zpívajícího herce, v tom, co je po mně žádáno, to bude v pořádku," upřesnila Kostková, která se nyní už soustředí také na přípravu Vánoc.

"Mám Vánoce spojené hlavně s adventem, to je pro mě nejdůležitější. Chystám se na adventní neděle, budu péct, plést a zdobit věnce. Pomalu sbírám dárečky, nejsem v nervech, mám čas," dodala Kostková.

Na Štědrý den rozhodně štíhlá herečka držet žádnou dietu nebude. "Jím a budu jíst. Asi ne víc než normálně, ale užiju si to. Kdybych se přežrala, tak mi nebude dobře. Doufám, že se udržím," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám