Hlavní obsah
Článek

Manželce prince Williama se nejspíš zastesklo po jejím neurozeném původu a zatoužila vyrazit si na nákup tak, jak to dělají poddaní královny Alžběty II. Jednu z nejsledovanějších osobností celého světa by v této chvíli poznal málokdo.

Vévodkyně z Cambridge v uplynulých dnech plnila svou reprezentativní roli a královskou rodinu zastupovala na několika charitativních akcích, kde se pochlubila svým těhotenským bříškem. Při těchto příležitostech vévodkyně oblékla šaty, které ji ukázaly v tom nejlepším světle. Kate však umí také zapadnout v davu tak, aby na sebe zbytečně nestrhávala pozornost.

Kdo by čekal, že se nastávající maminka nechává obskakovat služebnictvem, mýlil by se. V Norfolku totiž Kate ukázala svou civilní stránku a vyrazila na nákup jako řadová občanka Velké Británie. Společnost jí dělal jen jeden nenápadný bodyguard, ale ani jeho služby nejznámější zástupkyně evropských aristokratických kruhů nevyužila. Kate si na královský servis nejspíš nepotrpí, a tak si nákup vlastnoručně odnesla v igelitkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám