Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová si může oddechnout. Včera večer proběhl druhý ročník soutěže Czechoslovak TopModel, jehož je ředitelkou. Vítězkou soutěže se stala teprve sedmnáctiletá Nikola Krůželová.

„Vůbec jsem to nečekala, mám slzy na krajíčku. Strašně moc děkuji, že mě zvolili, nechala se slyšet modelka, která si vítězstvím zajistila zdárný rozjezd své kariéry. Ptali jsme se Nikoly, jaké jsou její cíle v modelingu. Dozvěděli jsme se, že nejsou vůbec malé. „Především jsem chtěla být vždycky učitelkou, a tak uvidíme, co bude dál, říká Nikola, jejímž vzorem jsou modelky ze stáje Victoria's Secret Candice Swanepoel a Cara Delivingne. „S těmi bych se jednou ráda potkala na mole," smála se mladičká kráska.

O budoucích modelkách rozhodla jedenáctičlenná porota složená ze zástupců špičkových modelingových agentur z celého světa – pařížské a newyorské Marilyn, londýnské Storm, milánské Brave, tokijské Image, barcelonské Trend a dalších. Jediným domácím zástupcem byl předseda poroty Martin Brát, headbooker pořádající agentury Czechoslovak Models.

„Vzhledem k silnému obsazení poroty ze strany předních světových agentur mají všechny finalistky šanci uchytit se v modelingu,“ hrdě prohlásila ředitelka soutěže Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám