Hlavní obsah
Článek

Výběr vánočních dárků není úplně jednoduchý. U některých z nás vyhrává originalita, jinde klasika v podobě kosmetiky, oblečení či knihy. Jiní zase sází na půvab v podobě šperků. Kde ale hledat ty nejzajímavější vánoční tipy, napoví i segment elektroniky plný trendových záležitosti. Potěšit jimi můžete mimo jiné i teenagery. Inspiraci lze hledat i v dnešním přehledu tipů na vánoční dárky z Electro Worldu.

Bose SoundLink Mini

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní Bose SoundLink Mini vám zprostředkuje bohatý a přirozený zvuk kdekoliv díky kompaktní a lehké konstrukci. Snadno jej bezdrátově připojíte k chytrému telefonu či tabletu a vychutnáte si jejich hudební výstup kdekoli na cestách ve vynikající kvalitě. Bezdrátový dosah reproduktoru činí přibližně 10 m a dobíjecí Li-ion baterie vám zajistí až sedm hodin nepřetržitého hraní. Reproduktor můžete propojit se zařízením také napřímo díky 3,5mm jacku.

Kamera GoPro HERO 4 Black

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

GoPro je od jejího uvedení na trh v roce 2005 absolutní jedničkou v pořizování akčních videí a nesmí chybět při žádném dobrodružství. Novinka GoPro 4 přinese do vašeho života nové možnosti. Vylepšená kvalita obrazu, 2x výkonnější procesor, 2x více snímků za sekundu (v porovnání s HERO3+ Black Edition). To vše posouvá výkonnost GoPro HERO 4 Black na zcela novou úroveň. HERO4 Black přináší obraz, který je ostřejší, bohatší a detailnější. Milovníci nočního focení jistě ocení i nové režimy, které mimo jiné umožňují i časosběrné focení. Samozřejmostí je u GoPro Hero 4 vestavěná WiFi a Bluetooth.

Philips AS130 - dokovací stanice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Philips AS130 - dokovací stanice Jednoduché a elegantní řešení pro streamování hudby nebo rychlé nabití telefonu umožňuje dokovací stanice například od Philipsu. Reproduktor AS130 umožňuje streamovat hudbu ve vysoké kvalitě přes rozhraní Bluetooth a také nabít váš telefon se systémem Android během okamžiku. Další výhodou je přehledný displej s hodinami, který využijete k orientaci zejména při ranním vstávání.

Nikon D3200

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato jednooká zrcadlovka od Nikonu je vybavena obrazovým snímačem CMOS s 24,2 miliony pixelů, výkonným systémem zpracování obrazu Nikon EXPEED 3, a nabízí výjimečně kvalitní snímky a videosekvence D-Movie ve formátu Full HD. D3200 umožní zaznamenávat vaše fotografie do profesionálního formátu RAW nebo do volitelné kvality komprimované či standardní JPEG. Samozřejmostí je kvalitní hledáček, elektronicky řízená závěrka, pokročilé zaměřování a široká škála možností volby citlivosti ISO. Fotoaparát D3200 je skvělý prostředek pro zachycování všech životních událostí s bohatými detaily, který navíc umožňuje odesílat snímky přímo z fotoaparátu na „chytré“ zařízení pro možnost jejich sdílení.

Samsung Gear Fit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete mít hodinky, které jsou nejen hezké, ale i chytré? „Chytré“ hodinky od Samsungu, Gear Fit, okouzlí svým super AMOLED displejem elegantně zakřiveným, aby vyhovoval tvaru ruky. Hodinky jsou odolné proti vodě a prachu. Styl hodin na displeji se dá přizpůsobit, stejně tak se dá přizpůsobit řemínek, jehož je několik barevných variací. Díky Bluetooth budou vaše hodinky neustále v kontaktu se Smartphonem. Samsung Gear S se dají propojovat přes 3G, WiFi a Bluetooth. Gear Fit jsou také velmi dobrým společníkem pro sportovní aktivity díky rozsáhlým zdravotním funkcím a fitness managerovi S Health.

Další články

Načítám