Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) konečně začíná odtajňovat, jak vypadala její svatba. A seznámili jsme se i se zpěvačkou, která jí na ní jako jediná zazpívala. To, že se k tomu dostala zrovna sedmnáctiletá Alice Bonde, nebyla úplná náhoda. "Nepoznaly jsme se v žádné talentové soutěži, ale s její maminkou jsem chodila na ekonomku a svatbu jsme měli na jejich tvrzi. Nabídla mi, aby mi Ája na svatbě zazpívala, a zprvu jsem se bála, že to bude průšvih," vysvětlila Marta.

"Zpívala jsem Ave Maria, tu verzi od Lucie Bílé (58), a v momentě, kdy jsem dostala příležitost Martě Jandové zpívat na svatbě, což pro mne byla velká čest, navíc na tajné, byla to jasná volba. Ale nervózní jsem byla. Kromě Marty tam byl třeba i Pepa Vojtek (58) anebo pan Petr Janda (81). A zpívat před nimi bylo dost o nervy. Naštěstí jsem byla nahoře a nikdo na mne neviděl," vzpomínala Alice, které Marta Jandová křtila její první videoklip, který pro ni vytvořil syn Jana Vančury z Plavců.

Nebyla to ovšem první slavná svatba, na které Alice Bonde zpívala. "Poprvé to bylo před dvěma lety, kdy se ženil Jiří Pomeje (†54). Na té jeho první s Ivetou Bartošovou (†48) fakt ne, to jsem byla ještě malá holka," smála se Alice, která se teprve ke svému žánru propracovává, ale pozitivní je, že svoje písničky si jako jedna z mála zpěvaček sama také píše. "Chtěla bych mít víc přirozené hudby, víc kytar a bicích, aby se dalo hrát i s kapelou. A spíš už hlavně česky, skladeb už mám pět, tak snad se to nějak zvládne," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám