Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) se v posledních dnech objevuje stále častěji po boku své mladší sestry Nicky (27). Chodí spolu nakupovat, na obědy, popovídat si u kávy nebo třeba běhat. Ve čtvrtek se společně zašly podívat po obchodech v kalifornské Santa Monice. Paris se tentokrát ukázala ve vzorovaných šatech s pořádným výstřihem, ve kterém toho však nebylo příliš k vidění.

Paris se ukazuje s Nicky častěji od doby, co se před dvěma týdny rozešla s přítelem Cy Waitsem, s nímž strávila ve vztahu osmnáct měsíců. Přestože má za něj již náhradu, amerického režiséra komedie Pařba ve Vegas Todda Phillipse, raději se zřejmě obklopuje přítomností své sestry.

Třicetiletá Hilton si tentokrát vyšla v rozevlátých šatech, které měly přes ňadra jen dva černé trojúhelníčky. Jelikož Paris po rozchodu opět o něco zhubla, ve výstřihu se jí nerýsovala téměř žádná prsa. Přesto ale vypadala dědička celosvětového řetězce hotelů elegantně a žensky.

Reklama

Další články

Načítám