Hlavní obsah
Článek

Říká se, že Slováci jsou mnohem spontánnější a divočejší než Češi. Po poslední návštěvě Leoše Mareše (47) v Bratislavě si to naši východní sousedé rozhodně nemyslí a uvědomují si, že mají co dohánět. Nejlépe placený český moderátor totiž předvedl během moderování charitativní akce Fashion Sparkling Charity Night 2014 striptýz před zraky slovenské smetánky.

Hlavním hřebem večera byla prezentace aktuální kolekce Alfreda Villalby, která byla mimo jiné představena už v září v rámci Unique Fashion Weeku. Večer nebyl ale pouze ve znamení módy, hlavním smyslem akce byla dobročinná dražba luxusních předmětů ve prospěch Národního onkologického ústavu v Bratislavě.

Právě během licitace ceny luxusního šampaňského Laurent Perrier 2004 se to všechno stalo. Vyvolávací cena lahve se stanovila na tisíc eur a v momentu, kdy se cena vyšplhala na patnáctinásobek, což je asi čtyři sta tisíc korun, tak Leoš navrhl vítězi soutěže mužské krásy Mr. Manhunt 2014  Adamu Bardymu, jestli by neřekl básničku. „Já neumím žádnou básničku, já se umím jen vysvlékat," zahlásil nejkrásnější muž roku 2014. To ale neměl říkat, tato slova vyvolala v českém moderátorovi bláznivý nápad. Leoš navrhl přítomným, že pokud přihodí k sumě nějaké další peníze, tak se sám vysvlékne. „Dámy a pánové, dnes uvidíte moje bradavky," nechal se slyšet Mareš a jak slíbil, tak taky udělal.

Možná i díky Leošově bezprostřednosti a exhibicionismu se podařilo na dobrou věc vybrat v přepočtu přes milión a půl, což je dvakrát víc než během loňského ročníku. Takové peníze si asi jen těžko vydělá striptýzem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám