Hlavní obsah
Článek

Dospívající čtrnáctiletá dívka na fotografii je slavnou herečkou. Její život ale rozhodně nebyl procházkou růžovou zahradou. Na svou životní roli, která ji proslavila po celém světě, čekala třicet let. Čtyři z jejích pěti manželství skončila rozvodem a o panenství přišla v sedmnácti letech při znásilnění. Už víte?

Zřejmě nejslavnější seriálová mrcha všech dob Joan Collins (81) působí jako silná a sebevědomá žena. Nedávno prozrazeným tajemstvím ze svého soukromí vyrazila představitelka seriálové Alexis z Dynastie dech všem. V dokumentu Brave Miss World Joan přiznala, že byla v sedmnácti letech pohlavně zneužita.

„Šla jsem tenkrát na rande s Maxwellem Reedem. Doma mi nabídl kolu s rumem a něco na čtení. Bylo to pořádně tvrdé porno. Pak už si vybavuji jen to, jak ležím na gauči a on mě znásilňuje,“ vzpomínala Collins, která měla na chlapy v životě smůlu.

I po této zkušenosti se slavným hercem Maxwellem Reedem chodila dál, a dokonce se za něj v roce 1952 vdala. Svazek vydržel čtyři roky. Znovu se vdávala v roce 1963. Druhé manželství vydrželo osm let. Třetí manželství Joan vydrželo devět let. Čtvrtý svazek pouhé dva roky. Do pátého svazku vstoupila v roce 2002 a ten trvá rekordních dvanáct let.

Matkou se Joan Collins stala celkem třikrát. Když dostala svou životní roli v seriálu Dynastie, bylo jí už osmatřicet let. Z popularity, kterou jí tato role přinesla, žije dodnes.

Reklama

Další články

Načítám