Hlavní obsah
Článek

Žádná žena se neobejde bez krásného a padnoucího spodního prádla. Najít krásnou, pohodlnou podprsenku za slušnou cenu může být někdy pěkný oříšek. A co teprve najít takové prádlo ve správném střihu a velikosti! Pokud stále pátráte po té pravé podprsence, zbystřete. Zjistili jsme, kde pořídíte luxusní prádlo ve všech střizích i velikostech a navíc za akční ceny.

Podprsenky pro prsa všech velikostí: Se slevou až 30 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz má vždy připravenou milou akci pro všechny ženy, které milují krásné spodní prádlo. Nyní na Astratex.cz pořídíte podprsenky ve všech velikostech za super ceny. Některé kousky pořídíte se slevou až 30 %! Tak neváhejte – akce platí jen do konce týdne! A na své si přijde opravdu každá z vás. Přesvědčte se a podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali.

Krajková elegance pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete luxus, eleganci a prvotřídní materiály? Podprsenka Felipina je pro vás ta pravá. Polovyztužené košíčky zdobené luxusní krajkou vytvoří díky speciálnímu střihu dokonalý tvar poprsí a bavlněné podšití zajistí celodenní komfort. Užijte si pocit výjimečnosti a pochlubte se výstavním dekoltem!

Sněhobílá krajka pro plnější tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující krajková podprsenka potěší všechny obdařenější dámy. Široká ramínka, padnoucí střih a boční kostice jsou to pravé pro větší poprsí. Měkké podložení ve spodní části košíčků vykouzlí bezchybný dekolt a luxusní vyšívaný tyl vám dodá šmrnc. Pokud hledáte krásný kousek pro každou příležitost – právě jste ho našla!

Zkuste sexy extravaganci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud běžně nosíte jednobarevné prádlo, zkuste se odvázat! Sáhněte po výraznějším kousku a dopřejte si změnu. V sexy Push-Upce Aster budete neodolatelná. Vyztužené moldované košíčky s vylepšeným Push-Up střihem vytvoří zakulacený tvar poprsí a díky neotřelému designu se budete cítit sebevědomě a sexy – přesvědčte se!

Pohodlí a sex-appeal pro opravdu velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda vás obdařila plným dekoltem? Vytěžte ze svých předností maximum! Luxusní nevyztužená podprsenka Helen je speciálně navržena pro velká prsa a nabízí tu správnou oporu i luxusní vzhled. Široká ramínka, padnoucí střih a příjemné podšití zajistí nejen celodenní komfort, ale i krásně tvarovaný dekolt. Dopřejte si luxus!

Další články

Načítám