Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Andrea Holá je jednoznačně nejvíce prostorově výraznou finalistkou Hlasu ČeskoSlovenska. Přesto se chytila v muzikálech, zpívala v Antoinettě - královně Francie a nyní získala roli v přípravovaném muzikálu Mýdlový princ.

O hubnutí Andrea nikdy neuvažovala, dokonce ani kvůli kariéře zpěvačky. "Váhu neřeším, ale jako každá ženská si stoupnu před zrcadlo a řeknu si, jdi zase pryč. Jsem s tím sžitá. Takhle vypadám, to je moje doména, z toho budu profitovat," řekla Super.cz Andrea.

"Mám dny, kdy si říkám, že začnu hubnout. Když je na konkurzu do divadla deset blondýn tyček a já mezi nimi, tak nemám šanci. Proto si vybírám role zvláštní, kam se hodím a kde nevadí, že mám nějaké to kilo navíc. Moc se těším na práci na Mýdlovém princi," upřesnila zpěvačka.

"Jsem zvědavá, jaká moje role bude. Aby mě nedali do nějakého hábitu, když už bydlím na intru s jeptiškama," překvapuje Andrea.

"Byla jsem tam už během Hlasu. Bydlím u sester dominikánek. Nepoznamenalo mě to, oni jsou hrozně milé, jsou to ženy, které se věnují hudbě, malování, jsou to moje sestry. Ze mě ale jeptiška nebude," dodala Holá.

Reklama

Další články

Načítám