Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Ivetě Bartošové (†48) reálně hrozí, že posmrtně uspěje v Českém slavíku. Aby také ne, je hned několik důvodů, proč tomu tak je, včetně mimořádně úspěšné poslední desky. Už teď je jisté, že skončí nejhůře do šestého místa, a tak je logické, že organizátoři oslovili její nejbližší, aby za ni případně převzali cenu. Pořadatelům už se ale omluvil Ivetin syn Artur Štaidl (27). „Nepřijde, protože už nechce jitřit staré rány. Bylo toho na něj příliš a chce to za sebou uzavřít,“ prozradil Super.cz Jaroslav Těšínský.

„Říkal, že mediální pozornosti kolem něj už bylo dost, že to stačilo. A je logické, že by to mohlo otvírat traumata, která prožil. Samozřejmě to plně chápeme. Rozhodně nejde o to, že by nechtěl přijít, ale nebylo by to pro něj dobré,“ uvedl pořadatel Slavíka.

Artur navenek snáší smrt matky dobře, ale evidentně se s ní tak lehce nevyrovnal, jak by to možná mohlo působit. Ze dne na den přišel o ženu, s kterou prožil drtivou většinu svého dětství. Ani na pohřeb Ivety Bartošové nakonec nešel, ale je otázkou, zda to bylo z podobného důvodu, proč se odmítl zúčastnit sobotního Českého slavíka, nebo kvůli tomu, že šlo o divadelní představení manžela jeho matky Josefa Rychtáře, na němž byli přítomni jen úplně cizí lidé, které Iveta až na výjimky vůbec neznala a i ty ostatní jen okrajově a krátce…

Reklama

Další články

Načítám