Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každoroční hon na předvánoční slevy znovu zachvátil Česko! Chcete také ušetřit v prosinci spoustu peněz? Vybrali jsme pro vás 5 senzačních tipů, díky kterým si vybavíte domácnost, zbude vám víc na dárky a o Vánocích spolu budete v novém. Nemusíte nikam chodit, objednáte si z pohodlí svého křesla a vše vám bez starostí dovezou až domů. Nakupujte chytře, nenechte si ujít výhodné prosincové ceny!

Toužíte po obýváku jako z budoucnosti? Teď vám na něj stačí méně než 12 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejzářivějších hvězd letošních předvánočních nákupů je moderní obývací stěna Kobe. Najdete ji v nabídce e-shopu MT-nábytek.cz, předního on-line prodejce nábytku a bytových doplňků. Sestava tvořená prostorným TV stolkem, kombinovanými skříňkami a velkou komodou vyniká špičkovou kvalitou materiálů i řemeslného zpracování. Na výběr máte z 3 atraktivních barevných úprav odolného lamina, luxusní dojem pak umocní na přání doplněné LED podsvícení. Objednávejte včas - Vánoce jsou za dveřmi!

Kam usadíte rodinnou návštěvu? Starosti řeší čalouněný jídelní set za bezva cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rodina by se o Vánocích měla sejít pohromadě. Jak to ale udělat, aby měl každý u stolu dost místa? Vyzkoušejte komfort jídelní sestavy Rafaela pro 6 osob. Židle a konstrukce stolu jsou z bytelného bukového dřeva v moření "olše", deska z lamina s velmi odolným povrchem. Rozložíte ji na dostačujících 150×80 cm. Čalounění sedáků i opěradel židlí, potažené pevnou tkaninou, zaručuje příjemné pohodlí i při delším sezení. Tento a další jídelní sety z e-shopu MT-nábytek.cz můžete mít do Vánoc doma!

Luxusní pohodlí dvojitých pružin si může užít každý. Nestojí víc než 10 tisíc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete spát vydatně a hlavně zdravě? Pak věnujte pozornost čalouněnému manželskému dvoulůžku Nyla, které vám nyní MT-nábytek.cz nabízí za pohádkovou cenu. Matrace postele s výběrem ložné plochy od 200×140 po 200×180 cm tvoří 2 vrstvy kvalitních pružin, doplněné PUR pěnou a vrstvou pro odvětrávání vlhkosti. Každé z lůžek má nosnost 120 kg a za zmínku stojí také vysoké prošívané čelo. Na výběr máte ze 4 barev čalounění, a pokud ji chcete mít ještě do Vánoc, tak pospěšte. Zájemců je teď hodně.

Vaše koupelna už nutně potřebuje změnu? Díky slevám je na ni ten nejlepší čas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výborným poměrem kvality a ceny vyniká v nabídce vybavení do koupelen sestava skříněk Marisol. Moderní lamino s povrchem odolným vlhkosti má dlouhou životnost, stejně jako barevnou i tvarovou stálost. Díky spolehlivému závěsnému systému neničí nábytek voda z podlahy a také úklid je mnohem jednodušší. Každý den využijete spoustu různých úložných a odkládacích prostor i zrcadlo s praktickou poličkou. Vyberte si variantu s umyvadlem nebo bez něj a za pár dní je nová koupelna z MT-nábytek.cz u vás.

A co vaše děti, mají na čem spát? Jestli ne, máme pro ně super multifunkční lůžko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hned několik výtečných vlastností včetně nízké ceny zdobí postel Irving z dětské kolekce e-shopu MT-nábytek.cz. Lůžko o rozměrech 210×95 cm tvoří matrace z bonellových pružin v dřevěném rámu a korpus z lamina se zvýšeným čelem. Vnitřní úložný prostor je účelně rozdělený na několik částí, stranu otevírání si zvolíte podle potřeby. Na výběr máte z 3 pohledných barevných kombinací, a pokud chcete, aby potomek čekal na Ježíška už v nové posteli, měli byste si pospíšit. Ať se na vás ještě dostane.

Další články

Načítám