Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zesnulého skladatele Petra Hapku (†70) ještě ani neuložili k poslednímu odpočinku, a už začínají prosakovat na veřejnost informace, jak se někteří jeho blízcí pokoušeli ukořistit jeho majetek. V dobrém světle se neukázala Hapkova poslední známost, mladičká Kateřina Klepišová.

Skoro o půlstoletí mladší studentka se sice s bardem české hudební scény rozešla již loni v únoru, podle deníku Blesk ale navštívila skladatele, již trpícího Alzheimerovou chorobou, v nemocnici v pražských Bohnicích a pokusila se ho přesvědčit, aby byla jednou z jeho dědiček. „Chtěla dát panu Hapkovi podepsat nějaké papíry, aby taky dědila," prozradil prý deníku očitý svědek. Rodina se o návštěvě Klepišové v nemocnici dozvěděla a učinila opatření.

Bohužel jsme se nedozvěděli vlastní verzi příběhu Kateřiny Klepišové, ani není známo, jak prožívá skon svého bývalého partnera, neboť má doposud vypnutý telefon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám