Hlavní obsah
Článek

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus (37) se objevil na veřejnosti společně s krásnou manželkou Tamarou. Mamince dcery Josefínky to moc sluší a zdá se, že po boku fanynkami obletovaného zpěváka jenom kvete.

S Tomášem jsou pořád jako dvě zamilované hrdličky a moc jim to spolu sluší. Sympatický páreček si nenechal ujít křest v pořadí třetí knihy Jaroslava Duška s názvem Tvary tmy, kterou napsal spolu s etnoložkou Pavlínou Brzákovou.

Kniha byla pokřtěna protroubením nástrojem zvaným didgeridoo a ne šampaňským, jak bývá zvykem. „Jaroslava Duška znám déle než on mě. Já na něj chodil do divadla a pak, jednou po představení, jsme si spolu sedli a povídali. Zjistili jsme, že máme velice podobné a občas shodné názory na život a stali se přáteli. Proto jsem tu jako kmotr. Jeho knížky jsou o něčem, nikdy nemlátí prázdnou slámu. Beru kmotrovství jako čest,“ řekl Tomáš Klus, který se nevyhnul ani otázce, zda přeci jen nedorazí na vyhlášení ankety Český slavík Mattoni.

Klus anketu populární hudby v kategorii zpěvák v roce 2012 vyhrál, a nechal tak za sebou i Karla Gotta (†80). Na předávání cen ho však letos doopravdy neuvidíme.

„Určitě na vyhlášení Českých slavíků nepůjdu. Není to ani ze zdravotních důvodů, ani proto, že by mne výsledek hlasování nezajímal, ale po zkušenostech z minulých let tuhle akci prostě nemusím. Není to proto, že bych si nevážil hlasů od lidí, to právě naopak, děkuji jim, ať skončím mezi prvními nebo třeba zase sedmý. Ty hlasy jsou pro mne nejdůležitější, ne to, co se kolem vyhlašování vyvádí,“ míní zpěvák. O víkendu prý s manželkou a dcerou raději vyrazí odpočívat někam mimo Prahu.

„Zda se budu dívat alespoň na přímý přenos, se uvidí. Jak jsem řekl, hlasování a výsledky mne zajímají, to ostatní kolem už vůbec,“ uzavřel s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám