Hlavní obsah
Článek

Byli mladí, krásní, sexy, bydleli v jednom baráku a měli mezi sebou pletky. Tak si pamatujeme hrdiny a hrdinky amerického seriálu Melrose Place, který svého času sledovala v televizi pubescentní mládež každý týden. Mužské herecké hvězdy tohoto seriálu, kterým je dnes kolem padesátky, vypadají stále k světu. Přesvědčte se!

Andrew Shue (47) byl z mužských představitelů snad tím nejkladnějším. Jeho charakterní Billy byl ovšem trochu nudný. I tak během seriálového děje vystřídal několik partnerek, kterým byl vždy jistotou a oporou. Dnes je herec podruhé ženatý a z prvního manželství má tři syny.

Doug Savant (50) měl v seriálu nepříliš vděčnou roli homosexuála Matta. I tak tomuto herci přinesl ve své době nemalou popularitu. Jeho současnější podobu mají dodnes všichni v paměti ze seriálu Zoufalé manželky. Z prvního manželství má dvě dcery. Podruhé je ženatý se svou kolegyní z Melrose Place Laurou Leighton a společně mají holku a kluka.

Thomas Calabro (55) se proslavil rolí nenapravitelného sukničkáře a posléze i podvodníka Michaela Manciniho a některé z dílů seriálu i režíroval. Dokonce se objevil i ve volném pokračování. Pravidelně se objevuje i v dalších seriálech. Je otcem tří dětí.

Grant Show (52) uhranul v seriálu asi největší počet divaček. Stejně tak z poctivého chlapáka Jacka byly paf obyvatelky domu, které se předháněly ve snaze jej ulovit jen pro sebe. Dnes si občas ještě střihne roli ve filmu nebo seriálu. Je podruhé ženatý a je otcem malé dcerky.

Dámy, který z herců se vám tenkrát líbil?
Andrew Shue
29,6 %
Doug Savant
10,9 %
Thomas Calabro
6,8 %
Grant Show
52,7 %
Celkem hlasovalo 9830 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám