Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně československá lyžařka Ivana Zelníčková a současná úspěšná podnikatelka žijící v USA Ivana Trump (62) se nedokáže smířit se svým věkem. Zastavit čas se snaží i mladistvým oblečením, ve kterém ráda ukazuje své stále štíhlé nohy. V Saint Tropez však tento týden přestřelila. Na procházku po městě zvolila bledě modré minišaty a doplňky ve stejné barvě. Není divu, že se hned stala středem pozornosti.

Na svůj věk vypadá Ivana dobře. Podobně krátké modely by ze svého šatníku ovšem měla vyřadit. Trump přitom měla svůj outfit promyšlený do posledního detailu. Modré hedvábné šaty s jemným květinovým vzorem doplnila o sandálky na klínku, kabelku, hodinky, náušnice i náhrdelník ve stejné barvě, která jinak lichotila její opálené pleti a blond vlasům.

Ivana má evidentně bledě modrou v oblibě. Před pár dny se totiž po Saint Tropez procházela v teplákové soupravě této barvy. Tehdy si pro změnu zapomněla vzít podprsenku.

Podobně odvážné šaty měla na sobě Ivana také na květnové party Roberta Cavalliho v Cannes. Tam dala na odiv nejen své nohy, ale také bujný dekolt. V Cannes se však Trump módně odvázala ještě na přehlídce pořádané Naomi Campbell, kam si oblékla krátké černé šaty s hlubokým výstřihem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám