Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) před pár dny oslavila 52. narozeniny, a světe, div se, nemá za sebou jedinou plastiku. A to má postavu a tvář, které by jí mohly závidět o generaci mladší ženy a dívky. Na zadečku a stehýnkách nemá celulitidu, pyšní se tělem modelky a na tváři má minimum vrásek. Je tohle opravdu zázrak přírody?

"Makám na postavě tak, že ležím a nechám se opečovávat. Cvičení moc nedám, jsem od přírody hrozně líná. Tak za mě makají přístroje," řekla Super.cz Heidi. Zpěvačka s celulitidou problémy neměla, snaží se jen stále udržovat.

"Měla jsem ji jednou, když jsem užívala nevhodnou antikoncepci. Měla jsem pomerančovou kůži úplně všude, přibrala jsem osm kilo. Stačilo ale vysadit špatné prášky," prozrazuje Heidi, která dokonce nikdy nebyla pod rukama plastického chirurga.

"Nemám žádnou plastiku, byla jsem na malinké redukci bez skalpelu, dostala jsem do vrásek malou dávku metacrillu u doktorky Němečkové, ale to už jsou dva roky," dodala Heidi na klinice u Divadla Broadway, kam to má jen pár kroků za kolegy. "O obličej a dekolt se mi stará speciální přístroj a dokonalá kosmetika. Dekolt je u žen přesně ta část, která hrozně brzy stárne, tak je potřeba tomu lehce pomoci," dodala Heidi.

A jaký je podle ní recept na mladistvý vzhled? "Optimismus, užívat si každého dne, který je hezký. Když je člověk spokojený uvnitř, ono se to projeví i na celkovém vzhledu. A hlavně to moc neřešit. Nemám krizi středního věku, ale je mi tolik, kolik je, a mojí povinností je i vzhledem k mé profesi, abych se o sebe starala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám