Hlavní obsah
Článek

V případě Lucie Šilhánové se potvrdilo, že všechno zlé je vždycky k něčemu dobré. Když se s ní rozloučili v rádiu Evropa 2, kde moderovala společně s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým Ranní show, tak kupodivu celá rozkvetla.

„Víc lidí říká, že mi to svědčí. Možná to je tím, že jsem spokojená a že se mi ulevilo ve spoustě věcí, zejména v soukromí," řekla Lucie, která s největší pravděpodobností nepřímo narážela na rozchod s badmintonovým šampionem Petrem Koukalem.. Lucie dále uvádí další důvod, proč jí to tak sluší: „Možná je to taky tím, že po dvaadvaceti letech nevstávám v pět patnáct ráno."

Brzké vstávání bylo pro Šilhánovou denním chlebem od dětství. Dříve musela být ranní ptáče kvůli tréninkům plavání, následně začala fungovat právě v ranním vysílání. „První dva měsíce po konci v rádiu jsem stejně vstávala v pět patnáct. Naštěstí jsem pak ale hned usnula," s úsměvem popsala problémy s časovým posunem Lucie na otevření nového salonu řetězce kadeřnictví v pražském Florentinu, které moderovala.

Šilhánová se rozzářila jednak v obličeji, ale i postava se jí zlepšila. „Vzhledem tomu, že jsem utrpěla tříštivou zlomeninu paty, tak jsem se rok nemohla hýbat a přibrala jsem. Teď se konečně můžu hýbat a tělo začalo fungovat, jak má," říká spokojená Lucie Šilhánová, která dostává nové přežitosti v televizi a střídá se s kolegy v Miniduelech.

Reklama

Další články

Načítám