Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Lenku Krobotovou znají diváci z prken Dejvického divadla anebo z filmů. Naposledy například z Díry u Hanušovic, kde nebyla zrovna za kočku a působila spíš zanedbaně. "No, změna je život," řekla nám Lenka, když jsme ji potkali už na několikáté akci, kde se celebrity nechávaly zkrášlovat.

"Využila jsem pozvání. Ženy o sebe mají pečovat, tak proč ne? Pokud jde o to, jak jsem vypadala ve filmu, o němž mluvíte, ani bych to nenazvala zanedbaností. Spíš je to svérázný svět, kde ženy mají svoji představu o módě a o tom, co je a není třeba pro sebe dělat," míní Krobotová.

A jak o sebe pečuje ona sama? "Je to velký oříšek, protože provoz se dvěma dětmi je náročný. Zaplať pánbůh mám i hodně práce okolo, takže člověk snadno zapomíná, když přebíhá z kroužků do divadla, že by si na sebe měl udělat v nějakém ohledu čas. Čím dál víc se to učím, a myslím, že se zlepšuju," je přesvědčená herečka.

Zažertovali jsme, že když to půjde tímto tempem, v padesáti bude úplně dokonalá. "To nemůžu říct, musí to posoudit ostatní. Ale pro mne je důležité, jak se budu cítit uvnitř jako žena, protože všechno je o tom, jak se cítíme, a ne jestli máme zrovna nalakované nehty," myslí si.

Domácí prostředí, v němž žije, zrovna kosmetickému a jinému hýčkání nepřeje. Je totiž maminkou dvou kluků. "Zatím si ještě užívám dětské období, kdy jsou ještě kluci mazliví, děláme spolu spoustu výletů a podnikáme různé akce. Zatím si nepřipouštím, že nemám dvě holčičky, ale uvidíme. Všechno je o vybudování si vztahu s těmi potomky. Jestli je to holka, nebo kluk, může být ve finále úplně jedno," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám