Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli, den před vyvrcholením oslav 17. listopadu, Andrea Kalivodová poprvé vystupovala. Na párty pořádané k ukončení páté úspěšné sezony automobilového závodníka Jakuba Kubase to bylo vůbec poprvé, co se čerstvá maminka objevila na večírku.

Vzhledem k tomu, že se zpěvačka nehodlala zdržet dlouho, tak neměla problém s tím, že musela být chvíli bez syna Adriana. „Dívám se na to zdravě. Miluji svoje dítě, zároveň si ale myslím, že není zdravé, když je maminka neustále s dítětem zavřená," nechala se slyšet Kalivodová, která se raduje z toho, že může svého syna nechat v péči manžela.

Zpěvaččin manžel Radek Tögel zvládá péči o syna s přehledem, a tak zatím není třeba využívat služeb paní na hlídání. I na to ale nejspíš časem dojde. „V prosinci mě čekají nějaké vánoční koncerty a můj muž má také nějaké povinnosti, a tak bude možná nutné, abych dítě na pár hodin svěřila profesionální chůvě. Mám tipy na dvě dívky," říká Andrea, která nemá problém svěřit dítě jinému člověku než rodinnému příslušníkovi. „Spoléhám se na intuici, která mě ještě nikdy nezradila. Navíc jsem doporučení na chůvy dostala už v porodnici v Podolí, takže nemám obavy. Tyto věci si velmi hlídám," říká operní pěvkyně.

Reklama

Další články

Načítám