Hlavní obsah
Článek

V televizích pracuje na postu moderátorek hodně bývalých a někdy i aktivních modelek. Mezi ně se kdysi málem zařadila i Sandra Parmová. "V patnácti to byl můj velký sen. Zkoušela jsem si vyhledávat různé castingy, ale protože jsem bydlela v malém městě a konaly se v Brně, Ostravě, Olomouci a tak dál, rodiče mne v tom moc nepodpořili a já byla všeho všudy asi jen na jednom," svěřila Super.cz.

"Pak jsem se ale dostala k Elite Model Look, a tam jsem došla až do semifinále. Pak už to ale nikam dál nepokračovalo. Sice mi nabízeli různé brigády, ale v té době už jsem pracovala v Praze a tehdy pro mne ta práce pro obchodníka s cennými papíry byla mnohem zajímavější než chodit po nějakých castinzích. Moje touha stát se modelkou plynule vymizela a řekla jsem si, že to není až tak o tom těle. Jsem soudná, vím, že některé partie nemám úplně ideální na modeling, a tak jsem si řekla, že to raději zkusím hlavou," smála se Sandra.

Paradoxně ale i zjev je pro její práci hodně důležitý a jako televizní moderátorka dobře vypadat musí. "To je pravda a musím přiznat, že několik posledních týdnů jsem úplně vyřadila pečivo a mouku z jídelníčku a je mi výborně, nejenže jsem trochu shodila. Vážně bych to doporučila všem. A zároveň si říkám, že až přijdou Vánoce a mně se povede udržet fit a nějaké to kilo shodit, tak si budu moct přes svátky dovolit dát něco víc, protože sladké mám hodně ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám