Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Sandra Parmová fakt kočka, o tom nikdo nepolemizuje. A zdá se, že v tom hrají velkou roli geny. Sandra nám totiž představila svoji mladší sestru Adélu, a ta je ještě hezčí než ona. Tváří ani tělem se ale živit nechce, i když to zkoušela.

"Takový pokus jsem měla někdy v šestnácti, když mě maminka přihlásila do soutěže krásy. Sice se mi podařilo uspět, vyhrála jsem a stala se Miss regionu, ale dál jsem to nerozvíjela. Říkala jsem si, že bych svoji profesní dráhu směřovala nějakým cílevědomějším směrem a rozhodla se zasvětit budoucnost studiu a ne modelingu," svěřila rodačka z Frenštátu.

"Studuji vysokou školu ekonomickou, momentálně mezinárodní vztahy, jsem v posledním ročníku a zrovna vybírám téma na diplomovou práci. Jsem trochu ve skluzu, ale jinak se pořád průběžně připravuju, úlevy ve studiu rozhodně nemám," řekla Super.cz.

Byli jsme zvědaví, jak vidí svoji budoucnost po škole. "Snila jsem o diplomacii, na tu jsem studovala bakaláře. Teď mám spíš sen pracovat v nějaké mezinárodní firmě na analytické pozici. Práce s čísly a v Excelu, to je docela moje parketa," překvapila půvabná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám