Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během finále České Miss v roce 2010 sice Kateřina Votavová neskončila na trůnu s korunkou na hlavě, jako o modelku je o ni ale zájem. Přednedávnem Votavová nafotila vlastní kalendář na ostrově Mauricius.

Focení, které měl pod palcem fotograf Jan Tůma, se ukázalo jako jedno velké dobrodružství. Modelka se dokonce bála o zdraví, a možná i život, když ji během jediného dne focení nejprve kousla zebra a pak napadli pštrosi.

„Bylo to strašné, ani jsem se tolik nebála lvů jako pštrosů," vzpomíná modelka na focení se zvířaty v největším mauricijském přírodním parku Casela. „Stále se mi o tomhle zážitku večer zdá," svěřila se nám Votavová na křtu kalendáře. „Snažil jsem se přiblížit tento tajuplný ostrov lidem v České republice a představit Kateřinu Votavovou, která patří podle časopisu Esquire mezi dvacet nejkrásnějších žen světa," dodává přední český fotograf Jan Tůma, který je na Mauriciu pomalu jako doma.

Křest kalendáře se uskutečnil v rámci slavnostního večera prestižní golfové soutěže Czech Mid-Amateur Tour, který moderovala nestárnoucí a stále krásná Jana Štefánková. Kmotry kalendáře se stali představitelka hlavní role muzikálu Fantom Opery Michaela Gemrotová a držitel titulu Muž roku 2013 Antonín Beránek.

Reklama

Další články

Načítám