Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to nebude dlouho trvat a herečka Ivana Jirešová (47), i když na to vůbec nevypadá, oslaví čtyřicáté narozeniny. A začínáme ji podezřele často potkávat na představování nejrůznějších procedur, které mají věk trochu oddálit. Aspoň na pohled.

Potkáváme se tak na představování péče o vlasy, o pleť, o nehty, ale i různých produktů zdravé výživy. "Musím se o sebe začít víc starat, už mi to neprojde v tom přirozeném stadiu, i když ještě pořád držím pohromadě," smála se Ivana.

"Upřednostňuju cvičení a zdravé stravování, na to já dám nejvíc. Na ty ostatní věci jsem byla vždycky docela lajdák. Třeba na manikúru si udělám čas jednou za půl roku, a teď tady byla slečna z mých nehtů úplně vyděšená. Jsem ekzematik, mám ruce i nehty úplně vysušené," přiznala.

"Nejvíc mi vadí, že se musím někam objednat a dojet tam. A já přece musím cvičit a vařit," připustila Ivana, která má vzhledem k tomu, že má dceru ve střídavé péči s expartnerem sice více času než jiné maminky, ale nedokáže ho využít. "Pořád dělám radši něco jiného, třeba si čtu. Ale už to musím změnit" uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám