Hlavní obsah
Článek

Protože syn Matěj žije v Kanadě, má Marie Rottrová (82) častější příležitost stýkat se s rodinou syna Vítka, jenž bydlí v Praze. Nás zajímalo, jak vychází se svojí snachou Tamarou, a protože jsme se s nimi setkali společně, když Tamara tchyni pozvala na otevření svého nehtového studia, vyzpovídali jsme obě.

"Vycházím s ní velmi dobře, dá se říct, že jsme kamarádky, dá se říct, že si spolu říkáme všechno, umíme si spolu dobře poklábosit a taky popít," smála se zpěvačka. I začátky jejich seznamování prý byly v pohodě, i když bychom mysleli, že vstoupit do rodiny slavné zpěvačky muselo být pro Tamaru náročné. "Už je to dvacet let, moc si to nepamatuju, ale bylo to dobré," mínila Tamara. "Ona Tamarka není žádná trémistka, tak to zvládla dobře," dodala Marie.

A jak to bylo s věcmi, které obvykle tchyně vytáčejí, jako že snacha vaří nebo uklízí jinak než ony? "No, to možná. Ale ona většinou vaří Maruška, protože to umí naprosto úžasně. Anebo vaří Vítek," přiznala Tamara. "Ale ona se také naučila dobře vařit, střídají se," urovnávala Marie. "Brala jsem si nějaké recepty na Vítkova oblíbená jídla, ale jeden jsme nenašly ani jedna. Na Vítkovo oblíbené vánoční cukroví, které mu pekla babička," dodala ještě Tamara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám