Hlavní obsah
Článek

Hodně pánů asi už teď moc dobře ví, jaký kalendář jim doma bude viset celý příští rok. Pokud na něj nedostanou od svých drahých poloviček zákaz! Česká Miss Jitka Válková (32), která už léta drží pozici jedné z nejkrásnějších českých modelek, se krátce po seznámení s novým chlapem rozhodla odhalit v novém kalendáři. Podívejte se na záběry ze zákulisí a sami zhodnoťte, jak moc erotična se jí na snímky podařilo dostat!

„Bylo to úplně poprvé, co jsem takhle fotila s auty. Doteď jsem to neuznávala, ale protože to bylo pro mého známého, tak jsem souhlasila. A chtěla jsem fotografa Honzu Tůmu, protože jsem věděla, že bude mít hezké fotky. Dělali jsme různé styly, fotili i venku, takže to byla patnáctihodinová fuška,“ říká Jitka, která se oblékla i do koženého korzetu, chlubí se také spodním prádlem, nezapomněla ale ani na kožíšky a společenské šaty.

Kalendář pro výrobce softwaru do aut fotila v Jihlavě. „Byla šílená zima, takže jsme celý den popíjeli slivovičku. Byla u toho strašná legrace, hodně jsme se nasmáli. Udělala jsem si třeba i agro fotku s vidlemi,“ dodala půvabná Jíťa.

Reklama

Další články

Načítám