Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Není radno naštvat člověka, který o vás toho ví nejvíc! Tohle si asi teď může říkat vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65). Ten do médií vypustil informaci, že ženy, které jsou označovány za jeho milenky, k němu přiváděl bývalý poskok Standa Lysý, že on sám se s nimi vidět nechtěl. Toho to ale rozčílilo (prý plnil jen Rychtářovo přání) a začal mluvit!

Asi by moc lidí Josefu Rychtářovi nezazlívalo, kdyby měl sedm měsíců po smrti Ivety Bartošové známost, kdyby on sám stále dokola netvrdil, že je v tomhle směru od sebevraždy manželky panic a že jím taky navždy zůstane. A kdyby se neukazovalo, že pravda bude asi tak trochu jinde. Standa již Super.cz dal jasně najevo, že milostný život si pán uren v žádném případě neupírá. A přidal i legrační historku, která se toho týká.

„Sem tam u Pepy některá žena přespala. Jedné jsme říkali Bábovka. Byla někde z Ostravska, byla poněkud jednodušší a pořád vozila bábovky. Jednou, když vyšla v novinách fotka, jak se Josef líbá s jednou fanynkou, bylo jasné, že se hned před dům Ivety přiřítí novináři. Ještě jsme Bábovku stihli vyhodit zadním vchodem, aby si jí nikdo nevšiml. Jenže ona asi za deset minut oběhla blok domů a přiběhla zepředu, kde pak na celou ulici plačtivě křičela, že jí chybí čtrnáct korun na vlak. Jen jsem jí to stačil dát a poodešla a už tam byla televize,“ směje se Lysý.

„Byla do Pepy strašně zamilovaná. Tvrdil jí, že má teď milenek až moc, ale že by nám zatím mohla vařit a kdo ví, že třeba časem by se možná mohla dostat na seznam žen, s kterými něco má. Věřila mu do posledního slova! Jednou se ale dozvěděla o nějaké jiné, šíleně se naštvala, domluvila se s jedním z novinářů a už byla i na cestě do redakce. Josef ale vycítil hrozbu a ještě jí to po telefonu stihl rozmluvit. Byla do něj tak zaláskovaná, že se chtěla i rozvádět,“ dodal bývalý kamarád citlivého vdovce s tím, že u Ivety v domě spala ženská návštěva i poslední noc před stěhováním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám