Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sérii Básníků Kendy vyčítal Štěpánkovi jeho romantické básničky pro krásky, do nichž se s železnou pravidelností zamilovával. V jednom z dílů dokonce dostal jeho představitel Pavel Kříž od kamaráda i facku. Ve skutečnosti je ale velkým milovníkem spíš Kendy, kterého ztvárnil David Matásek.

Herec má za sebou už dva rozvody, nyní je potřetí ženatý se čtyřiatřicetiletou Kateřinou, s níž má dvě děti. Fotoreportéři jej ale nachytali s úplně jinou ženou. A jak to podle informací deníku Aha! vypadá, k sexy zrzce chová něžné city. Vyjádřit se k tomu ale odmítl.

S dlouhovlasou zrzkou vyrazil po splnění pracovních povinností v Národním divadle nejprve do nedaleké restaurace, kde je čekala další společnost. Dlouho se ale nezdrželi. V podzemních garážích vyzvedli Matáskův skútr, přičemž k němu nakráčeli ruku v ruce, a poté vyrazili do ulic. Že se společnou jízdou počítali, bylo jasné z toho, že ani zrzce nechyběla bezpečnostní helma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám