Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavla Hodková, novinářka a manželka fotografa Jana Saudka, je potřetí těhotná. Je v sedmém měsíci těhotenství a s Janem se opět těší na holčičku. Zatím spolu mají sedmiletého Matěje a šestiletou Annu-Marii.

"Měla by to být holčička Josefína, tohle jméno mi doma prošlo. Nadhazovala jsem jména, která by se mi líbila, spoustu jmen Jan skrečoval, problém byl hlavně u kluka. Josefína prošla i proto, že to děti umí dobře vyslovit," řekla Super.cz Pavla, která těhotenství snáší hůře než ta minulá.

"Bohužel se potvrzuje, že každé těhotenství je jiné, poznávám, co jsem předtím nepoznala," říká novinářka. Kolik kilo nabrala, netuší. "Radši nepočítám, kolik jsem nabrala. Doktorce hlásím jen poslední číslici. Je to hrůza," vysvětluje.

Dál se chce věnovat své práci a věří, že to se třemi dětmi zvládne. "Mezi Andulou a Josefínou bude šest let. Je to hrozně dlouhá doba na to, abych byla zaběhlá matka. Uvidíme, bude to asi skoro jako poprvé. Snad všechno půjde dobře. Doufám, že budu pracovat dál, že se to bude dát zvládnout," dodala Pavla na Harper's Bazaar Charity, se kterou Báře Nesvadbové pomáhá. Od čtyř hodin odpoledne se prodávají pro charitu luxusní značkové módní kousky za zlomek ceny.

A jak se těší Jan Saudek na dalšího potomka? "On má to štěstí, že má kam utéct. Když mu to přeroste přes hlavu, když chtějí moc malovat, tahat se na zádech, hrát si, uteče do spodních pater, kde má svůj kutloch," uzavřela Hodková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám