Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) si po letech zahrála na svoje virtuální dvojče Rebeku. A musela tak vyvětrat jedenáct let starou zaprášenou paruku.

"Vyhrabala jsem paruku, kterou jsem nosila v Esu. Kdysi jsem si hrála na svoje dvojče, vymyslela jsem si Rebeku a vyhrála konkurz na pořad Eso. Nepoznali mě, a to včetně pana Železného. Ráda jsem si zavzpomínala na ta léta, je to pro mě dneska retro paruka. Je stará jedenáct let," řekla Super.cz Gábina na párty na diskotéce Zlatým strom, kterou moderovala a nesla se ve stylu 90. let.

Před jedenácti lety byla Partyšová krev a mlíko a měla minimálně o deset kilo víc. Nyní je Gábina naopak spíš kost a kůže, drží se v jídle, cvičí jógu. Oblečení tak stejné vynést nemohla, protože by na ní pořádně plandalo. "Rebeka by se do oblečení současné Gábiny nevešla. Tohle je můj šatník, Rebeka nosila spíš lebky, byla hustá holka," dodala se smíchem Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám