Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je šťastná po boku nového přítele, hokejisty Tomáše Horny. Ten je ale stále ženatý a Monika si prošla těžkou zkouškou, když se o manželství svého partnera dočítala v novinách s tím, že ji podvedl a brzy opustí.

"Když jsem začala s Tomášem chodit, tak mi řekl, že je stále ženatý, ale pět let se svojí ženou nežije. Vím to i od jeho sestry a táty. Neobhajovala jsem se, protože jsem nechtěla vytvářet kauzy, ani nebudu. On se k tomu určitě Tomáš někdy vyjádří sám. Důležité je, že my dva víme, jak to je, a člověku, který to začal, to je asi líto," řekla Super.cz Monika, která vedle nového partnera září štěstím, a přála by si dokonce už založit rodinu.

Teď se hlavně soustředí na přípravu Vánoc. "Budou, doufám, vypadat hezky. Budu je trávit s celou rodinou i partnerem. Těším se," dodala Absolonová na představení nového muzikálu Přízrak Londýna, kde bude hrát jednu z hlavních rolí. Sama si na sebe oblékla šaty, které spíš vypadaly jako pytel. "Jsou od mojí kamarádky Rézy, která si otevřela obchod a věci sama navrhuje," dodala Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám