Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiřina Bohdalová (92) a Jiřina Jirásková (†81) sice letos oslavily osmdesátku, ale stále se drží v kondici. Jaký asi mají recept? Všeobecně se ví, že Jirásková miluje koňak a Super.cz zjistil, že si ho na karlovarském filmovém festivalu dopřává i Bohdalová. Vychutnávají si ho samozřejmě s mírou. Občas si k tomu ještě zapálí cigaretu stejně jako Jiřina Jirásková.

"Můj recept je v tom, umět se podělit o radost a žal si nechat pro sebe," míní Bohdalová. Herečka zavítala do Karlových Varů po mnoha letech. "Mám raději intimní atmosféru festivalu ve Zlíně. Chci se setkávat s přáteli a ne se zástupci sponzorů," vysvětlila. "Karlovarský festival je na mne příliš velký a rušný. Dva a půl dne mi tady bude stačit," upřesnila.

Bohdalová s Jiráskovou a ještě s Ivou Janžurovou (82) zavítaly na obnovenou premiéru filmu Světáci, který režíroval zesnulý partner Jiráskové Zdeněk Podskalský. Film dostal novou hudbu. "Nikdo mi ho dopředu nepouštěl, těším se, až se na něj podívám v kině," uzavřela Bohdalová.

Reklama

Další články

Načítám