Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdo by to byl čekal? Jak Super.cz již informoval, vdovec po Ivetě Bartošové (†48) řeší existenční problémy po odchodu dosud věrného spolupracovníka Václava V., který jeho bezpečnostní firmu zaštiťoval před zákonem (sám Rychtář spolu s věrným synem Honzou nesplňují podmínku dostatečného vzdělání). Hrozí mu proto, že bude muset zavřít krám. Super.cz se ale nyní dozvěděl, že zachránit mu kůži má někdo, od koho by to asi málokdo čekal. Má jít o bratra jeho exmanželky Dariny Nové (66)!

Michal K. se ve sporu těch dvou, přestože Rychtáře soudy opakovaně (zatím nepravomocně) odsoudily za její zmlácení, přiklonil nikoli na stranu své krve, ale k podnikateli. Rychtáře podpořil už tím, že byl jako jeden z mála hostů i na pohřbu Ivety Bartošové. „Jsou podobné povahy, proto si bezvadně rozumějí. Darina samozřejmě už s ohledem k tomu, co se stalo, přítomnost bratra nijak nevyhledává,“ dozvěděli jsme se od zdroje blízkého rodině.

Informaci o jeho pomoci Rychtářovi potvrdil i podnikatelův dosavadní nejvěrnější nohsled Stanislav Lysý. „Pokud vím, tak ti dva se na tom, že mu bude dělat zodpovědného zástupce, domluvili. Dokonce mu Josef zaplatil i profesní zkoušky,“ uvedl pro Super.cz zvukař.

Pokud se vztah obou pánů, kteří by asi logicky měli být oba na jiné straně barikády, nijak nezměnil, Rychtář firmu s jeho pomocí zachrání (má rok na vyřešení patové situace). Michal K. totiž splňuje všechny podmínky pro to, aby firmě říčanského postrachu byla zachovaná koncese. Je totiž i bezúhonný a má také praxi v ostraze osob a majetku.

Reklama

Další články

Načítám