Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Český šoubyznys zel 13. listopadu úplnou prázdnotou. Všechny známé osobnosti se seběhly na jedno místo. Pobočka nejoblíbenější kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie českých celebrit, kam si chodí pro věčné mládí a štíhlou postavu, slavila 5. narozeniny.

Naši slavní na klinice krásy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lucie Bílá, Simona Krainová s Karlem Vágnerem, Alice Bendová, Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem, Iva Kubelková, Marta a Martina Jandovy, Martin Maxa, Tereza Kerndlová, Daniela Šinkorová, Veronika Freimanová, Miroslav Šimůnek, Osmany Laffita, Jana Bobošíková a mnoho dalších. To je jen zkrácený výčet těch, kteří se objevili na oslavě 5. narozenin Kliniky Yes Visage. Tato estetická klinika je nejen nejoblíbenější klinikou mezi známými osobnostmi, ale získala si důvěru mezi lidmi obecně a je tak se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Někdo si sem chodí pro prevenci zdraví jako Marta Jandová, jiní zase pro krásu.

Kdo se přiznal k botoxu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přítomní novináři se bez ostychu pídili po tom, co si kdo nechal upravit a co kdo tají. „Nevím, zda to nazývat úpravou obličeje, ale není tajemstvím, že mám za sebou botox a plazmalifting. U toho jsme začali a zatím také skončili,“ přiznává s úsměvem na konkrétní dotaz topmodelka Simona Krainová. Omlazení vlastní krví, přesněji plazmou, se zdá být na Klinice Yes Visage velmi populární, protože o něm básnily také herečka Alice Bendová nebo třeba krásná moderátorka Iva Kubelková, která slavnostním večerem provázela. Estetickou dermatologii kliniky v čele s primářkou MUDr. Monikou Kavkovou si pochvalovaly i další známé osobnosti jako například Veronika Freimanová či Dagmar Patrasová.

Kdo netajil liposukci?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novináři se však nechtěli spokojit s diplomatickými odpověďmi zúčastněných a vyptávali se dál. Konkrétně liposukce byla dalším z ožehavých otázek. Není tajemstvím, že klinika je velice žádaná právě kvůli nejmodernější liposukci SlimLipo, která je v současnosti nejpopulárnější. Simona Krainová šeptem přiznala, že už tuto liposukci otestovala na své sestře i známých a sama už po ní tajně pokukuje. Hrdinnější tak stále zůstávají spíše muži. Liposukcí SlimLipo se netají například Michal David nebo Petr Kotvald. Martin Maxa zase na večírku přiznal chirurgický zákrok na svých víčkách i nějaký ten botox proti pocení. I Felix Slováček přiznal, že už byl na konzultaci u specialistů kliniky.

Primář odhalil tajemství kliniky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Našim klientům poskytujeme veškerou komplexní kvalifikovanou péči od prvních úprav, které lze řešit pouze neinvazivně, přes šetrné miniinvazivní zákroky dermatologa či moderní lasery až po zákroky vyžadující zkušeného plastického chirurga. U všech typů služeb je samozřejmostí stejná kvalita a nadstandardní péče podle individuálních potřeb klienta s důrazem na bezpečnost a šetrnost. Ať už se jedná o úpravu poprsí, výplně vrásek, aplikaci botulotoxinu či moderní facelift, na Klinice Yes Visage vždy dbáme na to, aby všechny změny působily velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoliv stop výkonu lékaře,“ vysvětluje úspěch kliniky primář MUDr. Martin Molitor.

Tip na Vánoce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přemýšlíte, jaké vybrat dárky k Vánocům pro maminku, kamarádku nebo třeba kolegyni? Nebo přemýšlíte, co pro sebe od manžela či přítele? Nechcete už letos dávat nebo nalézt pod stromečkem kosmetický balíček, který je možné zakoupit v každém supermarketu? Krása a zdraví ve formě dárkového poukazu na jakoukoliv službu ocení každá žena. Dopřejte sobě či obdarované stejnou péči, jakou má třeba Simona Krainová, Lucie Bílá nebo Iva Kubelková. Navíc k dárkovým poukazům nabízí Klinika Yes Visage vánoční BONUS až 10 000 Kč ZDARMA. Bonusový poukaz můžete využít pro sebe nebo opět jako dárek pro někoho z blízkých.

Další články

Načítám