Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová (48) už je nejen moderátorkou, ale také zpěvačkou. Získala roli v připravovaném muzikálu Přízrak Londýna. Režisér představení Lumír Olšovský je přesvědčený, že Ivana, která bude ostře sledovaná, obstojí.

"Od producentky jsem se dozvěděl, že by si Ivanka divadlo ráda zkusila. Kolem kumštu se ometá, co ji znám, vůbec není důvod, proč by se nemohla zapojit mezi zoufalce londýnské spodiny konce 19. století. Já myslím, že ji nebudete ani identifikovat, jak bude dobrá," řekl Super.cz Lumír Olšovský.

"Slyšel jsem ji zpívat, poctivě chodí na hodiny zpěvu, je v pohodě. Určitě je v Přízraku Londýna na správném místě," vysvětluje.

Pokud by kvality Gottové diváci neocenili, odnesl by to prý především on coby režisér. "Jsem za výsledek zodpovědný, na mě si všichni budou ukazovat, zda to je dobré nebo ne. Máme ztíženou roli, protože pražský muzikálový svět se zbláznil, uvádí spoustu muzikálů ve stejném období, tak se hadrkujeme s dalšími produkcemi, aby nám také nějaké umělce nechali. A nechali nám ty nejlepší," dodal Olšovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám