Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s modelkou Adélou Vartovou potkali naposledy, bylo to u příležitosti dopravní soutěže, kde musela zvládnout jízdu zručnosti a skládat dohromady jízdní kolo. A byla ve svém živlu. Je totiž velkou milovnicí adrenalinu, a to zvláště v kombinaci s auty.

"Mám řidičák už čtrnáct let a myslím, že jsem se docela vyjezdila. Díky příteli, který má stejné koníčky, jsem se dostala i k takovým vychytávkám, jako jsou skoky autem. Takže jsem si skočila třeba z U rampy. A byl to neskutečný zážitek, opravdu pořádný adrenalin," svěřila nám Adéla.

Ta se příští sobotu nechystá na předávání cen Český slavík, i když pozvánku má. "Možná se zastavíme až na párty, až se osprchuju a převléknu z kombinézy," svěřila. "V Praze totiž bude unikátní freestylová show, kterou si nechci nechat ujít a v rámci příprav si chci i něco vyzkoušet," vyprávěla Vartová.

A oč vlastně jde? V pražské O2 aréně se objeví takové vychytávky, jako že závodník Marek Rejman předvede skok ze stejné rampy, z jaké skákal v létě přes letící letadlo. Diváci budou tedy mít jedinou příležitost vidět osobní vůz ve výšce 10 metrů nad zemí. "Síla, co?," míní Vartová.

Reklama

Další články

Načítám