Hlavní obsah
Famous
Článek

Sedmasedmdesátiletý komik Bill Cosby se vrací na americké obrazovky. Jeho kariéru baviče však teď ohrožuje obrovský skandál, který z něj činí sexuálního maniaka s násilnickými sklony. Z pohlavního zneužití ho totiž obvinilo už několik žen, nejnověji herečka Louisa Moritz, již známe z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem.

Moritz tvrdí, že je jednou z těch žen, jimž Cosby sliboval kariérní postup a především pomoc v televizi a u filmu. Jenže pak k tomu komik údajně přidal svůj penis. Dnes osmašedesátileté Louise v roce 1971 řekl, že jí pomůže, když ho orálně uspokojí.

Mělo se to stát při natáčení televizního pořadu Tonight Show s Johnnym Carsonem, kdy Cosby herečku zneužil přímo v zákulisí ve studiu.

Komika ze sexuálního zneužití pod vlivem léků, alkoholu i zastřízliva obvinily: Andrea Constand (ji měl znásilnit v roce 2004, vyrovnal se s ní mimosoudně v roce 2006), Barbara Bowman (ji měl zneužít jako sedmnáctiletou aspirantku herectví v roce 1985), Joan Tarshis (ji měl znásilnit dvakrát pod vlivem omamných látek v roce 1969 jako devatenáctiletou), Janice Dickinson (tuto supermodelku měl znásilnit v roce 1982, opět jí údajně podal omamující lék), Tamara Green (ji měl znásilnit v sedmdesátých letech, když se toužila prosadit jako herečka, Cosbyho obvinila v roce 2005, prý jí podal omamující lék, když ho žádala o medicínu na chřipku) a Therese Serignese (ji měl zneužít opět omámenou jako devatenáctiletou v Las Vegas po jedné ze svých show).

Věříte obviněním vzneseným proti Billu Cosbymu?
Ano, zaslouží si trest
35,7 %
Ne, je nevinný
64,3 %
Celkem hlasovalo 11218 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám