Hlavní obsah
Článek

Jsou to sotva dva týdny, co se kuchař Zdeněk Pohlreich (66) objevil ve svém pořadu s přeškrtnutou hruškou, jako symbolem toho, co si myslí o kuchařském umění svého televizního kolegy Ládi Hrušky (46). Bylo to úsměvné a přesto slušné.

Tentokrát byl ovšem drsný kuchař, jehož si na Primě původně vybrali hlavně proto, že dokázal být stejně ostrý jako britský Gordon Ramsey, podle jehož show právě ta primácká vznikla, o dost méně sofistikovaný a nešel daleko ani pro vulgární výrazy.

Odehrálo se to na jedné z Pohlreichových přednášek pro studenty střední gastronomické školy, když padl dotaz, co si o Hruškovi myslí. Uvolněná atmosféra nahrála tomu, že si Pohlreich opravdu nebral servítky. "To pro mě není žádný kuchař, je to televizní klaun. Gastronomickej analfabet... nebo debil," citoval jej deník Aha!

Jednou větou do svého odsudku zatáhl i Halinu Pawlowskou (69), která se též objevuje v pořadu o vaření na Nově. "Po Jirkovi Babicovi tam v současné době účinkují jak paní Pawlowská, tak pan Hruška. Vzhledem k mému cynismu si myslím, že tam je prostor, kdo další tam může ještě vařit. Ještě tam nebyl žádný transsexuál nebo třeba kuchař s jednou rukou. Nebo medvěd," uvedl.

Kdo dokáže připravit nejlepší jídlo?
Zdeněk Pohlreich
85,2 %
Láďa Hruška
9,2 %
Halina Pawlowská
5,6 %
Celkem hlasovalo 28892 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám