Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sympatická novácká reportérka Veronika Sasková, kterou diváci mohou znát jak z Televizních novin, tak z pořadu Prásk stejné stanice, je opravdu krásná holka. Kdyby ale jen to. Pomyslná sláva, která rychle přišla a ještě rychleji může odejít, s ní nezacloumala, a rádi ji nemají snad pouze ti, co jí závidí, že dobře vypadá a navíc si z ničeho nedělá hlavu. Teď se také naučila prodat pořádně svoje vnady jednoduchým modelkovským fíglem. A je to nádhera!

Že je Veronika opravdu kus ženské, o tom Super.cz již psal, když přinesl její fotky od moře nebo v provokativní společenské róbě. Tahle bývalá mistryně světa ve fitness aerobiku ale rozhodně nemá jen půvabnou skořápku a projev. Je chytrá a kvůli její povaze o ní kolegové z Novy říkají, že ji prostě nelze nemít rád.

„Znám ji sice už nějaký ten pátek, ale dosud jsem si jaksi nestačila všimnout jejích nádherných očí,“ vtipkuje v reakci na nejnovější bujnou fotku moderátorské sexbomby její parťačka ze zpravodajství Karla Mráčková. Tak jen houšť a větší kapky!

Reklama

Další články

Načítám