Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) se konečně vyjádřil k informacím své hodně zvláštní kamarádky Jany Podlešákové, která o něm tvrdí řadu věcí, například to, že je s ním v ložnici nuda a že má s údajnou milenkou Denisou čekat dítě. Sliboval, že konečně odhalí pravdu. Jak tedy ta v jeho podání zní?

Říčanský bijec nepřekvapil. Tvrzení bývalé prostitutky s těžce nevyváženou psychikou jedním šmahem odmítl s tím, že Denisa je pouze kamarádka. „Má manžela a tři děti. Ivetě jsem dal slib a ten dodržím,“ řekl v nováckém Prásku s tím, že s žádnou ženou po smrti Ivety Bartošové (†48) nebude mít milostný poměr.

Jana, zvláštní tvor, který na jednu stranu nechce být vdovcem obtěžovaná, na stranu druhou mu ale vzkazuje, aby se za ní stavil v práci, ho navíc obtěžuje hodně nemocnými zprávami, kterých má být na čtyři stovky, a nedivili bychom se, kdyby vdovec z povolání podal trestní oznámení za nemístné pronásledování.

Teď tvrdí, že byl trdlo, když si kurtizánu pustil do blízkosti. Nicméně to tvrdil už dávno a říkal, že už se vedle něj nikdy neobjeví, aby se pak vedle něj začala po Josefově přestěhování do Říčan ukazovat znovu. Kdopak tomu má pak rozumět a komu se dá věřit?

I kdyby ale měla Podlešáková pravdu a poměrně půvabná a udržovaná Denisa byla skutečně Rychtářovou novou milou, pokud s tím Pán uren sám nepřijde a veřejně to nepřizná, nikdy se to veřejnost nedozví.

Uvidíme až časem, zda se bude inspirovat u své zesnulé manželky, která také neváhala odvést ženatého chlapa od rodiny a sama pro sebe si namluvila, že je to v pořádku, že patnáct let spolu Rychtářovi stejně už nic neměli. To přitom oba v té době ještě manželé svorně popírali, ale nebohé zesnulé zpěvačce to bylo jedno a stále dokola stejnou lež opakovala.

Reklama

Další články

Načítám