Hlavní obsah
Článek

Trojice hollywoodských fešáků odhodila superhrdinské kostýmy a dala přednost civilnímu životu u rodinného krbu. Představitelé Iron Mana, Batmana i Thora se v letošním roce stali tatínky.

Herci, kteří na filmovém plátně vykazují nadlidské výkony, obstáli také jako tatínci a jejich partnerky přivedly během několika měsíců potomky, což je pro ně zkušenost, jaká je v komiksových adaptacích jen tak nepotká.

Jako první se miminka dočkal Chris Hemsworth, jehož divačky obdivují jako Thora. Manželka Elsa Pataky mu v březnu udělala obrovskou radost, když porodila rovnou dvojčata Tristana a Sashu, na něž už doma čekala dvouletá sestřička India Rose. O budoucnosti těchto dětí je nejspíš rozhodnuto, protože kromě tatínka září na filmovém plátně i jejich maminka.

V srpnu se přírůstkem do rodiny pochlubila Christian Bale alias Batman z trilogie režiséra Christophera Nolana. Oscarový herec už sice kostým netopýřího muže nadobro odložil, ale stále je se slavnou komiksovou postavou spojován. Od letošního roku s manželkou Sibi Blazic kromě devítileté Emmaline vychovávají i syna, jehož jméno prozatím zůstává tajemstvím.

Stranou nezůstal ani Iron Man v podání Roberta Downeye Jr., jehož manželka Susan počátkem listopadu přivedla na svět holčičku. Nejlépe placený hollywoodský herec s ní už má dvouletého Extona a v předchozím vztahu si pořídil India, jemuž je už 21 let.

Který komiksový hrdina je nejlepším tatínkem?
Christian Bale (Batman)
12,7 %
Robert Downey Jr. (Iron Man)
28,6 %
Chris Hemsworth (Thor)
58,7 %
Celkem hlasovalo 6560 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám