Hlavní obsah
Článek

Každá z nás to zná, díváme se na sebe do zrcadla a to co vidíme, se nám vůbec nelíbí. Nejsme spokojené se svými vlasy, zdají se nám mdlé a bez lesku. S postavou jsme také věčně nespokojené. Vaše sebevědomí je nulové? A myslíte si, že už jste vyzkoušela všechno, abyste se cítila skvěle? Omyl! Máme pro Vás zaručené tipy, které vyzkoušely už statisíce spokojených zákazníků.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Pečující pleťové oleje pro krásnou pokožku i vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nehledě na počasí nesmíme zapomínat na péči o naše vlasy a pokožku, které trpí slunečním zářením, chlorovanou nebo také mořskou vodou. Pokožka je podrážděná, snáze se vysuší apod. Máme pro vás účinné přírodní oleje, které jsou lisované za studena, a tím si uchovávají maximum účinných živin. Pokožka po nich bude hydratovaná a chráněná před vnějšími vlivy, vlasy zničené chlorovanou či mořskou vodou a sluncem budou opět lesklé a příjemné na dotek. Vyzkoušejte arganový, kmínový, inca inchi, jojobový nebo šípkový přírodní olej nyní za akční cenu 199 Kč, běžná cena 399 Kč.

Pevného poprsí lze dosáhnout i přírodní cestou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít krásné a plné poprsí. Pro svůj sen se však nemusíte hned svěřovat do rukou plastických chirurgů. Existují čistě přírodní cesty, jak efektivně pečovat o svůj dekolt bez invazivních metod, jehel a skalpelů. Plné ženské tvary si tak můžete užívat bezpečně, jednoduše a hlavně bez stresu z lékařů díky bylinným výtažkům obsaženým v přípravku BUSTIN. Ten díky unikátní směsi čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění prsní tkáně a současně nárůst jejího objemu. Zakoupit ho můžete za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč, běžná cena 1199 Kč.

Hýčkejte svou pleť pomocí masek s přírodními výtažky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše pokožka dostává během dne zabrat. Narušuje ji změna teplot, vítr, slunce, prašné prostředí a další faktory. Málokdo má kvůli pracovnímu shonu čas přemýšlet o různých druzích krémů. Nabízíme vám akční balíček pleťových masek, které se postarají o vše od výživy pleti až po její ochranu. Jediná vaše starost tak bude jejich správná aplikace. Nyní můžete koupit balení 5 masek s přírodními extrakty jako je například Aloe vera, mořské řasy, granátové jablko a mnoho dalších složek za akčních 159 Kč, běžná cena 240 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte za akčních 299 Kč.

Další články

Načítám