Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anorexie je strašákem mladých dívek (a také, možná ještě víc, jejich nejbližších), které vlivem této psychické nemoci extrémně hubnou, protože vyhublou postavu považují za vzor krásy. Zejména v modelingu je tento jev velmi rozšířený a řada krásek hladoví jen proto, aby měly šanci uspět v módním byznysu, který jim často diktuje opravdu neuvěřitelné požadavky na to, kolik mají vážit, než vkročí na molo.

U nás je anorexie mezi známými modelkami stále ještě tabu, ale našla se přeci jen jedna, která před pár lety vyšla s pravdou ven a zachránila si tak, když ne rovnou život, tak zdraví určitě.

K nejvyhublejším modelkám patřila misska Eliška Bučková (34). O její anorexii si šuškal celý šoubyznys, ale ona pořád dokola zapírala a zapírala.

Lhala i svému tehdejšímu příteli Noidovi (43), před nímž se cpala dobrotami, aby pak následující den celý prohladověla. Na některých fotkách už Eliška vypadala jako chodící kostra a nebyl na ni hezký pohled. Ty nejhorší si prohlédněte v naší fotogalerii.

A nespravila to ani silikonová ňadra, jež na chřestící postavě působila jako pěst na oko. Poté, co Bučková začala chodit s milionářským synkem Jakubem Malinou, najednou obrátila. Veřejně přiznala anorexii a šla do sebe.

Trochu přibrala, navíc začala pravidelně cvičit, a tak se na její tělo dá konečně zase koukat.

Naposledy se po přehlídkovém mole prošla v rámci už 6. ročníku Benefičního večera na podporu dětí v Bangladéši, který pořádala její kamarádka, vicemiss Eva Čerešňáková. Elišce to v kolekci šatů, na nichž se sama podílela, moc slušelo a navíc pomohla dobré věci. Výtěžek z akce činil 215 tisíc korun, za něž se v Bangladéši postaví základní škola pro děti.

Reklama

Další články

Načítám