Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titul první české vicemiss získala Tereza Budková už před pěti lety, když jí bylo teprve osmnáct let. Modelka se příliš často neobjevuje na české scéně, neboť funguje zejména v zahraničí.

„Pracuju hlavně v Německu. Vyhovuje mi to, jednak to není daleko a jednak je to mnohem lépe finančně ohodnocené. Nehledí se tam ani tak na kvantitu, jako spíš kvalitu. Když nafotím nějakou kampaň, tak to má svou hodnotu, namísto toho v Čechách to někdy funguje jako na běžícím páse,“ nechala se slyšet modelka, která je využívaná pro komerční projekty.

Kromě modelingu se Tereza věnuje studiu na Policejní akademii a také příteli, se kterým chodí už sedm let. „Konečně jsme se přestěhovali do Prahy, tak je ten náš život o něčem jiném,“ říká Budková, která je ve vztahu velmi spokojená.

Říká se, že po sedmi letech procházejí páry vztahovým zemětřesením. Je to i Terezin případ?  „Klape nám to jako nikdy, po sedmi letech se máme víc radši, než když jsme spolu byli třeba jen dva roky.“ Proběhlo už aspoň zasnoubení, a kdy dojde ke svatbě? „O svatbě mluvíme. Přítel mi slibuje, že si zasnoubení šetří na desáté výročí, tak to nevím, jestli vydržím čekat tak dlouho,“ smála se Tereza Budková.

Reklama

Další články

Načítám