Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolik byste tipovali Marice Šoposké (25), kdybychom vám neprozradili, že je ročník narození 1989 a od března je vdanou paní? Jejím mužem je zvukař Petr Čechák a je-li vám to jméno nějak povědomé, tak máte pravdu. Maričin muž je bratrem exmanžela Táni Vilhelmové Pavla Čecháka.

Je jí čerstvých 25 let, ale zvlášť když se nenalíčí, vypadá jako holčička a nedivili bychom se, kdyby po ní v barech chtěli při objednávání drinku občanku, zda už je vůbec plnoletá.

Ani na projekci k představení druhé řady seriálu České televize Cirkus Bukowsky, která vstoupí na obrazovky začátkem prosince, se nenalíčila a oči jí zdobily jen výrazné obroučky brýlí. Mezi svými kolegy Pavlem Řezníčkem, jenž hraje hlavní postavu Nestora Bukowského, a Hynkem Čermákem vypadala spíš jako dcera některého z nich než herecká kolegyně, která v seriálu točí milostné scény.

Na obrazovkách jste ji rovněž vídali v seriálu První republika, který nyní mimochodem získal cenu na největším televizním festivalu jihoamerického kontinentu FyMTI v argentinském Buenos Aires. „FyMTI je pravděpodobně nejdůležitější televizní festival a trh nejen v Argentině, ale v celé Jižní Americe. A tak je pro nás velmi cenné, že První republika zde získala ocenění, protože nám to určitě pomůže v prodejích do televizí na tato teritoria,“ řekl producent Filip Bobiňski s tím, že seriál již byl prodán pro vysílání na španělsky mluveném kanálu v USA.

Reklama

Další články

Načítám